Internal System Administrator

Iperion levert hoogwaardige IT-dienstverlening aan klanten in de life sciences industrie. Een zeer uitdagende sector die de hoogst mogelijke eisen stelt aan onze dienstverlening (Cloud Hosting en Managed Services). Onze klantgroep is internationaal en we werken met de meest moderne technologie. Wil jij de Life Sciences industrie verder helpen en hoogwaardige service leveren? Reageer dan direct!

Jouw functie

Als interne systeembeheerder ben je het eerste aanspreekpunt voor medewerkers als het gaat om onze kantooromgeving en werkplekbeheer. Je werkt secuur en snel en bent erg servicegericht. Ook ben je verantwoordelijk voor de 1e lijns support van onze internationale klantengroep. Direct contact met onze klanten geeft je energie en je communiceert duidelijk. Je werkt accuraat en je kunt zaken goed documenteren.

Dit breng je mee

Minimaal 2 jaar relevante werkervaring als interne systeembeheerder op MBO+ werk- en denkniveau. Vanwege onze internationale klantenkring is het belangrijk dat je de Engelse taal in woord en schrift goed beheerst.

Technische vaardigheden

• Bij voorkeur MCSE gecertificeerd
• Ervaring met Windows server 2008/2012/2016, Active Directory, DNS, WSUS, Exchange en Citrix
• Ervaring met MS SQL server
• Verder werken wij veel met de producten van VMware en Veeam, dus kennis op dit vlak is absoluut een pre.

Wat Iperion biedt

Iperion is een compacte organisatie met grote ambities. Er is veel ruimte voor eigen initiatief. We leiden je graag op en investeren in onze medewerkers. Je werkomgeving is op ons kantoor in Vlijmen. Heb je interesse? Neem snel contact op met onze recruiter Simone Dissel voor het maken van een afspraak! Bel 06-20116410 of mail haar: humanresources@iperion.nl.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Direct solliciteren

  • Accepted file types: jpg, png, pdf, doc, docx.
  • Accepted file types: jpg, png, pdf, doc, docx.
    Bekijk onze Privacy Statement.
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.