Systeembeheerder (System Administrator) Windows Systems

Iperion levert hoogwaardige IT-dienstverlening aan klanten in de life sciences industrie. Een zeer uitdagende sector die de hoogst mogelijke eisen stelt aan onze dienstverlening (Cloud Hosting en Managed Services). Onze klantgroep is zeer internationaal en we werken met de meest moderne technologie. Wil jij de life sciences industrie verder helpen en in een fijn bedrijf werken met moderne technologie? Reageer dan direct!

Jouw functie

Als systeembeheerder ben je (mede)verantwoordelijk voor het beheren van onze datacenters en de klantomgevingen die hierop draaien. Dit betekent ook direct contact met onze internationale klanten. onze klanten. Door het het uitvoeren van beheertaken en installaties op locatie zorg je ook voor structurele oplossingen hoort. Voor de klant en je collega’s fungeer je als steun en toeverlaat op het gebied van automatisering. Verder werk je accuraat en kun je zaken goed documenteren.

Dit breng je mee

Minimaal 5 jaar relevante werkervaring als System Administrator / Network Engineer op MBO+ werk- en denkniveau. Vanwege onze internationale klantenkring is het belangrijk dat je de Engelse taal in woord en schrift goed beheerst. Je bent in het bezit van Rijbewijs B.

Je technische vaardigheden

• Minimaal MCSE gecertificeerd
• Ervaring met Windows server 2008/2012/2016, Active Directory, DNS, VMware, WSUS, Exchange en Citrix
• Ervaring met MS SQLserver
• Ervaring powershell of andere scripting taal
• Ervaring met storage oplossingen
• Verder werken wij veel met de producten van VMware en Veeam, dus kennis op dit vlak is absoluut een pre.

Good communication skills in both Dutch and English language are very important in this function.

Wat Iperion biedt

Iperion is een compacte organisatie met grote ambities. Er is veel ruimte voor eigen initiatief. We leiden je graag op en investeren in onze medewerkers. Je werkomgeving is ons fijne kantoor in Vlijmen. Heb je interesse? Neem snel contact met onze recruiter Simone Dissel op voor het maken van een afspraak! Bel 06-20116410 of mail haar: humanresources@iperion.nl.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Direct solliciteren

  • Accepted file types: jpg, png, pdf, doc, docx.
  • Accepted file types: jpg, png, pdf, doc, docx.
    Bekijk onze Privacy Statement.
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.